28.6 C
Zurich
Saturday, August 13, 2022

E hënë, 31 maj 1999, Kukës: Gazetarët e huaj s`arrin të hyjnë në Kosovë...

Gazetarët e huaj në këtë qytet kanë botën e tyre  të patrazueshme. Ata janë nga shumica e vendeve të botës dhe mund të them...

Në 22 vjetorin e rënies së Sali Çekajt

Marrë nga libri „Këtu jam për t’i luftuar armiqët – Monografi për dëshmorin e kombit Xhemajl Fetahaj“ – Pas një pushimi të shkurtër, njësiti menjëherë...

Imri Musliu : 234 anekdota      

  Shumë muaj më pare, autori m’i dërgoi këto anekdota në trajtë elektronike, kurse para disa ditësh, më dhuroi edhe librin e printuar. Tani munda...

Miku – Tregim

Hazir MEHMETI, Vjenë (tregim i cili fitoi vendin e parë në konkursin letrare Austria 2020) M I K U Takimet me mikun gjithmonë janë të frytshme, krejt...

E mërkurë, 28 prill 1999, Kukës : “NATO do na kthejë te shpijat tona”

Në paraditen e djeshme, te shkallët e ndërtesës së TV Kukësit shoh një grup fëmijësh të Pllajnikut. M’u duken të njohshëm se kishin recituar...

E shtunë, 1 maj 1999: Kukësi duket sikur jeton me luftën në trup

Përgjithësisht, disa qytete të vogla janë bërë të njohur në botë veçanërisht në kohë lufte. Edhe Kukësi, me sa shihet, s’i ka shpëtuar rregullit....