-2.3 C
Zurich
Wednesday, February 8, 2023

Gëzuar Ditën e Fëmijëve!  

A ka gëzim më të madh se t`iu urosh ditën e tyre fëmijëve, të cilët janë shpresa e këtij planeti. A ka rast më...

Dr. Vaxhid Sejdiu frymëzim brezash

Arsimi dhe edukim në shqip edhe larg atdheut Bisedë me dr. Vaxhid Sejdiun, mësues dhe koordinator i “Shkollës Shqipe” në Zvicër Bashkatdhetarët tanë, ata, të cilët...

Liburn Mehmetaj, kryetar i ri i LAPSH-it, shpreh zotimin për ti bashkuar dy shkollat...

Në qytetin Burgdorf , të kantonit të Bernës, dje u mbajt Kuvendi rregullt zgjedhor i LAPSH "Naim Frashëri" për Zvicër, me që rast për...

Faleminderit Shtëpisë Botuese “Shkronjë pas shkronje” dhe z. Roland Çano

  Nxënësit e shkollës shqipe në Regensdorf, të kantonit të Zyrihut falënderojnë Shtëpinë Botuese “Shkronjë pas shkronje” dhe z. Roland Çano për dhuratën e shtrenjtë...

Gjuha shqipe nga tani lëndë zgjedhore në Universitetin e Harvardit

Për herë të parë, gjuha shqipe nga tash e tutje do të jetë si lëndë zgjedhore në Universitetin e Harvardit. Këtë lajm e ka bërë...

54 vjetori i gjimnazit ” LUIGJ GURAKUQI” në qytetin e Klinës

Sot gjimnazi i "Luigj Gurakuqi" ne Kline ka 54 vjetorin, 54 vite ne kerkime te dijes, te gjuhes, lirise dhe formesimit kombetare! Ardian Rexhepi,...