10.8 C
Zurich
Wednesday, September 28, 2022

Festë e madhe sportive në Volketswil të Kantonit të Zyrihut

Në vazhdimësi “Shkolla Shqipe” në Zvicër na ka gëzuar me sukseset dhe rezultatet e shkëlqyeshme në procesin mësimor kësaj radhe na gëzoi me aktivitetet...

Sot 80- vjet nga Shqipëria arriti në Kosovë misioni i parë shkollor

  Me vendimin e Ministrit të Arsimit, Ernest Koliqit, pikërisht sot 80 vjet, më 13 Korrik 1941, në Prizren arriti Misioni i parë shkollor në Kosovë,...

Aktivitet i dyfishtë i Shkollës Shqipe në Ostermundigen të Bernës

Në kuadër të përmbylljes së këtij viti shkollor, Shkolla Shqipe Ostermundigen,  ditë më parë zhvilloi edhe një aktivitet të dyfishtë në ambientet e Ambasadës...

U mbajt Kuvendi i Dytë i “Shkollës Shqipe “ në Zvicër

Të dielën me datën 30 janar 2022 u mbajt Kuvendi i Dytë i “Shkollës Shqipe” në Zvicër, në të cilën Kuvend u prezantuan përpjekjet,...

Takimi i mësuesve të Diasporës

Takimi i mësuesve të Diasporës 22 Qershor 2021, Tiranë Aktiviteti organizohet nga Qendra e Botimeve për Diasporën me mbështetjen e Ministrit të Shteit për Diasporën, si dhe...

Hapet «Shkolla Shqipe» në Affoltern të Zyrihut!

...Shihni sa bukur këta fëmijë edhe pse të lindur larg atdheut, shfletojnë shkronjat e shqipes me qëllim që ta mësojnë gjuhën e nënës –...