13.4 C
Zurich
Monday, September 26, 2022

Me dhjetëra mësues lumjanë pishtarë të parë të shkollave shqipe në  Kosovë (12)  

  Kukësi me rrethinë apo thënë ndryshe edhe krahina e Lumes, në situatat më të vështira me të cilat është përballë Kosova. Me këtë rast...

 Në Wattwil të Zvicrës, u bë prezantimi i librit “Shkolla Shqipe në Kantonin e...

Të dielën me datën 13 Qershor 2021, mësuesi Dr. Vaxhid Sejdiu prezantoi para mysafirëve, mësuesve dhe prindërve të shkollës shqipe librin “Shkolla Shqipe në...

Shkolla shqipe Ostermundigen Bern u uron nxënësve pushimet pranverore

Shkolla shqipe Ostermundigen që operon në Zvicër ka përfunduar një periudhë të suksesshme mësimore. Gjatë këtij planprogrami mësimor ka organizuar aktivitete tërheqëse dhe kulturore...

“Kundërshpërblimi” për mësuesin Selami- 16 muaj burg me dhunë shtazarake të adbashëve serbë (23)

Në vetën e parë flet mësuesi korçar, 94 vjeçar: “Ka qenë 30 qershor 1950, rreth orës 9 të mëngjesit. Nxënësit e gjimnazit të Ferizajt...

Shkolla Shqipe hap dyert edhe në Vevey, të Kantonit (VD) në Zvicër!

Vazhdojnë sukseset e “Shkollës shqipe në Zvicër”, kësaj radhe ishte dita e Shkollës Shqipe në Vevey të Kantonit VD Nxënesït  e shkollës shqipe në Vevey...

KONKURSI I DITURISË ZVICËR 2022

Shkolla Shqipe - Zvicër KONKURSI I DITURISË ZVICËR 2022 A ka gjë më të bukur? - Kur i sheh këta fëmijë të cilët edhe pse kanë...