10.8 C
Zurich
Wednesday, September 28, 2022

Në qytetin e Drammenit në Norvegji u hapën dyert e shkollës shqipe

Komuniteti shqiptar që jeton në qytetin e Drammenit në Norvegji, nga data 23 Maj të këtij viti, gëzon hapjen e shkollës shqipe. Me qëllim...

Thirrje publike për masivizimin e mësimit plotësues shqip në Zvicër.

Me rastin e 1 Qershorit, Ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve, Lidhja e Shoqatave të Preshevës, Medvegjës dhe Bujanocit në Zvicër (LSHPMBZ), u bën thirrje publike...

Gëzuar Ditën e Fëmijëve!  

A ka gëzim më të madh se t`iu urosh ditën e tyre fëmijëve, të cilët janë shpresa e këtij planeti. A ka rast më...

Dr. Vaxhid Sejdiu frymëzim brezash

Arsimi dhe edukim në shqip edhe larg atdheut Bisedë me dr. Vaxhid Sejdiun, mësues dhe koordinator i “Shkollës Shqipe” në Zvicër Bashkatdhetarët tanë, ata, të cilët...

Liburn Mehmetaj, kryetar i ri i LAPSH-it, shpreh zotimin për ti bashkuar dy shkollat...

Në qytetin Burgdorf , të kantonit të Bernës, dje u mbajt Kuvendi rregullt zgjedhor i LAPSH "Naim Frashëri" për Zvicër, me që rast për...

Faleminderit Shtëpisë Botuese “Shkronjë pas shkronje” dhe z. Roland Çano

  Nxënësit e shkollës shqipe në Regensdorf, të kantonit të Zyrihut falënderojnë Shtëpinë Botuese “Shkronjë pas shkronje” dhe z. Roland Çano për dhuratën e shtrenjtë...