10.8 C
Zurich
Wednesday, September 28, 2022

Në Cyrih u përurua seria e librave të klasikut për fëmijë, Bedri Dedja

  Një aktivitet i mrekullueshëm fundjavën që lamë në i organizuar në Cyrih nga "Shkolla shqipe - Zvicër". Mes fëmijëve, prindërve, mësuesve të gjuhës shqipe...

Nxënësit e Shkollës shqipe në Zvicër mahnitën me nivel diturish

  Se kur punohet me përkushtim nuk mungojnë as rezultatet, këtë e dëshmoi Konkursi i Diturisë "Zvicër 2022", ku nxënësit e shkollave shqipe zhvilluan garat...

LAPSH ‘Naim Frashëri’ organizon ndarjen e diplomave për nxënësit e shkollave shqipe

Lidhja e Arsimtarëve dhe Prindërve Shqiptarë 'Naim Frashëri', në përfudimin e këtij viti shkollor 2021/22 do të organizojë ndarjen e diplomave për të gjithë...

Edhe në Festën e Abetares, mësuesja Ida Jashari reflektoi admirim dhe dritë

  Në saje të punës vetëmohuese të kësaj mësuese dhe të kolegëve e kolegëve si kjo, ka gjasa të besojmë se gjuha jonë në mërgatë...

KONKURSI I DITURISË ZVICËR 2022

Shkolla Shqipe - Zvicër KONKURSI I DITURISË ZVICËR 2022 A ka gjë më të bukur? - Kur i sheh këta fëmijë të cilët edhe pse kanë...

Në fundjavë zhvillohet cermonia e mbylljes së vitit shkollor të Shkollave Shqipe “Alba Life“

Me 4 Qershor Shkolla Shqipe “Alba Life” në New York do të organizojë cermoninë e mbylljes së vitit shkollor të Shkollave Shqipe “Alba Life”,...