9.7 C
Zurich
Wednesday, September 28, 2022

Kujtimet e mësuesit Selami për punën në Kosovë: sa trimëruese aq edhe dëshpëruese (21)...

  Mësuesi 94 vjeçar Selami Kreka nga Korça në vetën e parë: “Në vitin 1945«Në Kursin veror të studentëve ushtarak» nga Qeveria shqiptare u kërkua...

Dr. Vaxhid Sejdiu frymëzim brezash

Arsimi dhe edukim në shqip edhe larg atdheut Bisedë me dr. Vaxhid Sejdiun, mësues dhe koordinator i “Shkollës Shqipe” në Zvicër Bashkatdhetarët tanë, ata, të cilët...

Isuf Ismaili: Takim virtual e festiv për Ditën e Mësuesit, 7 Marsin

Harmonia festive e për 7 Marsin, Ditën e Mësuesit, Festën e Shkollës Shqipe, i mblodhi mësimdhënësit, drejtuesit e organizatorët e shkollave shqipe në mërgatë. Më,...

Festë e madhe sportive në Volketswil të Kantonit të Zyrihut

Në vazhdimësi “Shkolla Shqipe” në Zvicër na ka gëzuar me sukseset dhe rezultatet e shkëlqyeshme në procesin mësimor kësaj radhe na gëzoi me aktivitetet...

Thirrje publike për masivizimin e mësimit plotësues shqip në Zvicër.

Me rastin e 1 Qershorit, Ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve, Lidhja e Shoqatave të Preshevës, Medvegjës dhe Bujanocit në Zvicër (LSHPMBZ), u bën thirrje publike...

Gëzuar Ditën e Fëmijëve!  

A ka gëzim më të madh se t`iu urosh ditën e tyre fëmijëve, të cilët janë shpresa e këtij planeti. A ka rast më...