1.6 C
Zurich
Saturday, December 3, 2022

Hapet pika shkollore në Flamat të Kantonit të Freiburgut

Të premten e kaluar edhe nxënësit e “Shkollës Shqipe” në Flamat të Kantonit të Freiburgut filluan me orët mësimore në gjuhën shqipe. Një ditë e...

Bardhyl Selimi: Ali Hasani një figurë e shquar mësuesi

Ali Hasani nga fshati Pistë I Malziut të Kukësit, më në fund, mundi të ndiqte shkollën pedagogjike në Shkodër, pasi nuk e lejuan për...

Hapet «Shkolla Shqipe» në Affoltern të Zyrihut!

...Shihni sa bukur këta fëmijë edhe pse të lindur larg atdheut, shfletojnë shkronjat e shqipes me qëllim që ta mësojnë gjuhën e nënës –...

Gjuha Shqipe – palca e kombit!

Nuk guxojmë ta lëmë punën tonë të shenjtë në gjysmë kur shohim me sytë tanë çdo ditë me qindra dhe mijëra fëmijë shqiptarë, të...

LAPSH – Konkurs pune

NJOFTIM PËR APLIKIM për vitin shkollor 2022/2023  Lidhja e Arsimtarëve dhe Prindërve Shqiptarë „Naim Frashëri“ të Kantonit të St. Gallenit shpall NJOFTIM PËR APLIKIM për mësimdhënës-e...

Ndahet nga jeta mikesha e madhe e shqiptarëve, Erica Bauhofer- Schader

Zonja Erica bashkë me burrin e saj albanologun e mirënjohur zviceran, Profesor Dr. Dr. Basil Schader i kontribuuan me të madhe mësimit plotësues shqip...