-2.3 C
Zurich
Wednesday, February 8, 2023

FREDERIK RRESHPJA: TANI E TUTJE SHIRAT DO TË JENË LOTËT E MI…

TANI E TUTJE SHIRAT DO TË JENË LOTËT E MI Që fëmijë e kam kuptuar se kisha lindur I mallkuar me art. Gjërat i shihja ndryshe: Nëpër shirat...

Në Kukel, nderime poetit Mjedja, autorit të vargjeve profetike me vlera antologjike

  Ekipi i Platformës “Prointegra.ch”, në vazhdën e vizitave trojeve shqiptare bëri edhe një vizitë në Kukel të Bushatit të Shkodrës, meqë rasti vizitoi Qendrën...

Vetëshfletim – 3 poezi nga Blerim Rrecaj

Vetëshfletim Pranë një xhami Të një lokali të mbyllur Mbrenda Në Stacionin Ndërurban Të Autobusëve Në Prishtinë Rrijnë ca libra të Adem Demaçit Njëri nga ta Duket se nga mërzia Po vetëshfletohet Dhe titullin e...

Një poet nga tej Atlantiku, që në Cyrih solli jo vetëm poezi por edhe...

  Nga puna ime prej tri dekadash në gazetari në shtetin Helvetik, rrallë kam përjetuar çaste aq të ngrohta e njerëzore të sjella nga një...

Lojë lozonjare me vargje

ÇASTE PRAGDIMRI Për shkak të një defekti Dhe pasi nxemjet nuk funksionojnë nëpër klasa në objektin ndihmës Djali i madh sot nuk është në mësim Me të e...

Shtëpia muzeale e Filip Shirokës në Shkodër, josh me stil e traditë  

Pas zhgënjimeve që përjetova tek shtëpitë e figurave të shquara kombëtare në pjesë të ndryshme të Shqipërisë, sidomos me shtëpinë e vëllezërve Frashëri në...