7 C
Zurich
Wednesday, February 28, 2024

Madhështia do t’jemi ne…

Madhështia do t'jemi ne... Nga Sami ARIFI Uroj t'kemi një yll dritë, zemrat tona për t'naj shëndritë! Me iu gëzuar çdo rezultati, ndryshe t'gjithëve na zend haki! Perëndia donë mirësinë, detyrat...

Blerim Rrecaj: Mushmollat

Mushmollat Ma sollën Një qese me mushmolla I pastrova e nisa t’i shijoj Të kafta Të buta Të ëmbla Si vojsa Si dardha të dugëta Mmmm e ohoho Edhe një herë them faleminderit Për të...

Blerim Rrecaj: Pulëbardha e Patokut

Pulëbardha e Patokut “Kudo që shkoj Jam një copëz peisazhi nga vendi im”-Fatos Arapi Vendi im i bukur Sa më ka marrë malli Të nisem drej teje Me vrull prej...

Poezi nga Sami ARIFI

Popujt që mendësinë kanë, n'hapësirë gjithmonë superiorë janë! Nëntoka është pasuri nxjerrë nga errësira, për njerëzinë sjellë shkëlqim e të mira! Mbitoka hapësirë shfrytëzimi dhe pushtimi, Toka pasuri shkëlqim...

Ngritja n’pjedestal e Flamurit Kuq e Zi!

Ngritja n'pjedestal e Flamurit Kuq e Zi! Poezi nga Sami ARIFI Mashështi e bardhësi, ngritja n'pjedestal e Flamurit Kuq e Zi! Pas gjakosjes dorë më dorë, flakëron Flamuri n'Vlorë... Për...

Blerim rrecaj: Tri Poezi

Aeroplani Mrizon nën pishat përballë aeroportit Afër ku fillon një lëndinë e pjerrët Fëmijët hipin e zbresin Shkallares tepihkuqe Si presidentë e si mbretër Pa ndjerë pikën e madhështisë së...