10.8 C
Zurich
Wednesday, September 28, 2022

DOKUMENTE PËR PUNË

DOKUMENTE PËR PUNË Një dokument që s’je nën hetime për vepër penale Te Pallati i drejtësisë (së munguar) Analiza mjekësore për shëndetin (e nëpërkëmbur) Te Instituti i medicinës...

Poezia që fitoi çmimin “Bardi i Parë” në vitin 2021

ATË DITË BINTE SHI Atë ditë binte shi, Shi i imë, Nga qielli sterrë Nga qielli i zi, Shi i ftoht nëntori Shi që thirrte stuhi. Atë ditë binte shi, shi kokërrimë Nga...

Panairi i librit në oborrin e kështjellës Cressier të Neuchâtel, me 11 qershor 2022

Të shtunën me 11 qershor, nga shtëpia botuese i-liredition organizohet edicioni i parë i panairit të librit «Salon du livre au château» në oborrin...

Poezi: Fluturat e qeta të muzgut

DIELLI, KY BARI RESH Zgjohem Në mëngjes Nga dritarja Shoh Diellin Këtë bari Resh PEZULL S’po kam çfarë të bëj Po i tjerr retë e qiellit Si leshin e deleve Dhe nuk po thur asgjë NË MES Zë...

Si ne do lindin shumë e shumë..

Poezia në vazhdim titullohet 'Lejleku' nga poeti i njohur Dritëro Agolli. Kjo është një nga mënyrat si ai e shihte dhe e përshkruante situatën...

FREDERIK RRESHPJA: TANI E TUTJE SHIRAT DO TË JENË LOTËT E MI…

TANI E TUTJE SHIRAT DO TË JENË LOTËT E MI Që fëmijë e kam kuptuar se kisha lindur I mallkuar me art. Gjërat i shihja ndryshe: Nëpër shirat...