13.4 C
Zurich
Monday, September 26, 2022

NË PARKUN E ERËS NË SELAC

NË PARKUN E ERËS NË SELAC Pak para se të mbërrijmë Në Parkun e Erës në Selac të Vushtrrisë Një krua i bardhë na përshëndet Na ofron ujë...

Me 23 dhe 24 gusht në Deçan e Junik  takimet e krijuesve nga mërgata...

Takimet tradicionale të Lidhjes së Krijuesve Shqiptarë nga Mërgata, këtë vit ato do të bartën nga kryeqendra në dy lokalitete të Kosovës, më parë...

PERËNDIM DIELLI NË PRISHTINË

Këmbët këtu na shpiejnë padashur Për herë të parë Në verandën e epërme të këtij hoteli Nga lart të shohësh është bukur Edhe rrugët, edhe njerëzit, edhe ndërtesat Gjithçka...

NË PLAZHIN E SHËNGJINIT

NË PLAZHIN E SHËNGJINIT Në plazhin e Shëngjinit Rrinë në harmoni Vijat e drejta horizontale E tokës, e detit, e qiellit Në plazhin e Shëngjinit Ke fat dhe peshkon një...

DOKUMENTE PËR PUNË

DOKUMENTE PËR PUNË Një dokument që s’je nën hetime për vepër penale Te Pallati i drejtësisë (së munguar) Analiza mjekësore për shëndetin (e nëpërkëmbur) Te Instituti i medicinës...

Poezia që fitoi çmimin “Bardi i Parë” në vitin 2021

ATË DITË BINTE SHI Atë ditë binte shi, Shi i imë, Nga qielli sterrë Nga qielli i zi, Shi i ftoht nëntori Shi që thirrte stuhi. Atë ditë binte shi, shi kokërrimë Nga...