-2.3 C
Zurich
Wednesday, February 8, 2023

LULET E BREGDETIT

Lule nën hije palme Në plazhin e Durrësit Lule të purpurta Nën hije palme Anijeve që shkojnë U dëshirojnë rrugë të mbarë Anijeve që vijnë U dëshirojnë mirëseardhje Zambakët e Ranës së...

Faruk Tasholli: RANË BAJLOZAT E PARTISË

(Vjershë humoristiko-satirike) Ç’ranë bajlozat e partisë Nga forcë e Gjergj Elez Alisë? Po kah erdhën e kah dolën, Çka banë trimat e ç‘ka folën? Disa thanë dolëm prej...

Musa Jupolli: ZËRI I UKSHIN HOTIT

ZË QË NDIHEJ PËR DARDANI PËR SHQIPËRI Isha tfilluar nga derdhja e lumit Që më dirigjonte në drejtim të burimit Fletoja historinë e legjendave Të shkrimeve, të mitologjisë Fletoja edhe ato...

Blerim Rrecaj: (Ç’)RREGULLIME DHE MAS(K)A (Poezi)

Ishulli ynë Burim stërlodhjeje nga Kjo lloj vetmie ndërvendore Që rrjedh Mpirë trup i tërë nga anestezion kohe Veç gishtat të palodhur shfletojnë e bredhin kuturu Si lopata varke Mbi ekran...

Sami ARIFI : Rrugë e pakthyer është or vëlla Liria…

  Qiri në errësirë… shpirti në vetmi! Shpenzohen për ndriçim, vetë tretën n‘amshim…   Shpërblehen me përjetësi… dritë bëjnë për njerëzi! Askush mos t‘i harrojë, se s’fundi do‘t pësoje…   T‘kemi gjithmonë n’mendje… për të mos...

“NJË PREHËR PËR DASHURINË”, libri i 12 i MIGENA ARLLATIT

  Veprave dhe recensioneve të shumta të shkrimtares Migena Arllati këto ditë, në kuadër të festave të fundvitit iu bashkua edhe libri “NJË PREHËR PËR...