-2.3 C
Zurich
Wednesday, February 8, 2023

Panairi i librit në oborrin e kështjellës Cressier të Neuchâtel, me 11 qershor 2022

Të shtunën me 11 qershor, nga shtëpia botuese i-liredition organizohet edicioni i parë i panairit të librit «Salon du livre au château» në oborrin...

Blerim Rrecaj: Këndvështrim mëdyshjesh

A ta lë edhe një shënim Hamendem me se të merrem A ta lë edhe një shënim dite, një fletë ditari Veten time… Veten time Ndoshta unë më së...

Poezi: Shqipet ndriçojnë qiellin e vetë!…

Shqipet ndriçojnë qiellin e vetë!... Shkruan: Sami ARIFI Langojë t’shkjaut e t’hajnisë, ndezin flakën e tinëzisë! Nuk kanë emër as identitet, për t’mshehë krimet që i bëjnë vetë! Ju bashkëpunëtorë...

Poezi: Dita e parë e vitit

Dita e parë e vitit Mirë që dolëm në mesditë Kokën ngritën Mbi bar Për të na parë E përshëndetur Ca luleradhiqe Duke u zgjuar nga gjumi Nën qiell të hapur Shkëmbenin shkëlqime Me...

S‘ka kush që shkel këtë dhe…

S‘ka kush që shkel këtë dhe… Shkruan: Sami ARIFI N’mes vete po s’u kuptuam, nga bashkëpunëtor-armiq mbaruam… Po u bëmë një t’gjithë ne, s‘ka kush që shkel këtë dhe… Po...

Flutura (poezi)

Flutura Duke ecur në drejtim Për në stacion të trenit Vogëlushi e pa Fluturën krahëlënduar Në rrugë skaj trotuarit Para rrotave të kamionetës së ndezur Që mund të nisej nga çasti...