5.1 C
Zurich
Tuesday, January 25, 2022

GRATË SHQIPTARE TË ARIZONËS FESTË NË STILIN KAUBOJ

Nga Jeta Hajra, Arizona Ditë më parë Shoqata Shqiptaro-Amerikane e Grave të Arizonës, për të dhjetin vit me radhë festoi 7 Marsin, Ditën e Mësuesit...

Universitetit Popullor Shqiptar në  Gjenevës- çmimi vjetor i frankofonisë

Në fjalën e saj, drejtoresha Albana Krasniqi Malaj falënderoi kryesinë dhe ekipin e UPSH-së për punën e palodhur, Grupin e Ambasadorëve për vlerësimin dhe...

Detit (Poezi)

Atje në detin më të largët Lash shpirtin tim Të fshihet në pritje Hijeve shkëmbinjëve Valëve të mëngjesit Asnjë ishull mos ta kërkojë, nuk dua shpëtim Ishujt vetë nuk vijnë Aty...

Rrëfime nga lufta…. – pjesa e katërt

  … Një ditë, derisa isha duke kërkuar në tavanin e shtëpisë nëpër rreckat e vjetëruara, gjeta edhe shumë fletore të mia të shkollës, të...

Një lapidar për të huajt që u martirizuan për lirinë e Kosovës!

Në varrezat e Koshares në mesin e 112 dëshmorëve prehen edhe eshtrat e tre luftëtarëve të huaj të martirizuan për lirinë dhe pavarësinë Kosovës,...

Profesor Astrit Leka certifikohet për promovimin e vlerave shqiptare në botë

Intelektuali, atdhetari dhe studiuesi i shquar shqiptar në Zvicër, profesor Astrit Leka (94 vjeçar), shpërblehet me certifikatë mirënjohjeje nga Ambasada e Shqipërisë me motivacion:...