10.8 C
Zurich
Wednesday, September 28, 2022

“Shkolla Shqipe” – Zvicër – Njoftim për Aplikim

Njoftim për Aplikim Për inkuadrimin e mësueseve të rinj në procesin e mësimdhënies të gjuhës shqipe   Të nderuar kolegë/e, Nisur nga fakti i kërkesave në rritje për...

Aktivitet i dyfishtë i Shkollës Shqipe në Ostermundigen të Bernës

Në kuadër të përmbylljes së këtij viti shkollor, Shkolla Shqipe Ostermundigen,  ditë më parë zhvilloi edhe një aktivitet të dyfishtë në ambientet e Ambasadës...

Takimi i mësuesve të Diasporës

Takimi i mësuesve të Diasporës 22 Qershor 2021, Tiranë Aktiviteti organizohet nga Qendra e Botimeve për Diasporën me mbështetjen e Ministrit të Shteit për Diasporën, si dhe...

Nxënësit shkëlqyen në konkursin e Shkollave Shqipe “Shkolla Shqipe Zvicër 2021”

... Nuk ka kënaqësi më të madhe se të shohësh gjithë ata nxënës të pesëdhjetë shkollave shqipe në Zvicër të shoqëruar nga prindërit, të...

Shkëlqen edhe një vatër e re për mësimin gjuhës shqipe në Lozanë të Zvicrës

Gjithnjë e më shumë po marrim lajme të gëzuara, se po hapen dyert e shkollave në Zvicër për mësimin e gjuhës shqipe. Nga Isuf Ismaili Në...

ASPEKTE ZHVILLIMORE TË GJUHËS SHQIPE NË  TURQI

Sot në kaptinën e XII të librit “Shqiptarët e Harruar në Turqi”, të autorit Qamil Bytyqi me qëndrim në Stamboll, japim kaptinën ku flitet...