1.6 C
Zurich
Saturday, December 3, 2022

30 vjet punë e përpjekje për ruajtjen e shqipes në një kanton zviceran

  Pasditën e së shtunes, në bibliotekën Hardau të Cyrihut u promovua libri autorit, Dr Vaxhid Sejdiu: “Shkolla shqipe në Kantonin e St. Gallenit –...

Këshilli Koordinues i Arsimtarëve në Diasporë (KKAD-ë) Feston 4 korrikun Sektori për informim i...

Këshilli Koordinues i Arsimtarëve në Diasporë (KKAD-ë), përmes platformës virtuale festoi njëvjetorin e themelimit dhe në prani të anëtarëve të Këshillit paraqiti punën njëvjeçare....

“Shkolla Shqipe” – Zvicër – Njoftim për Aplikim

Njoftim për Aplikim Për inkuadrimin e mësueseve të rinj në procesin e mësimdhënies të gjuhës shqipe   Të nderuar kolegë/e, Nisur nga fakti i kërkesave në rritje për...

Aktivitet i dyfishtë i Shkollës Shqipe në Ostermundigen të Bernës

Në kuadër të përmbylljes së këtij viti shkollor, Shkolla Shqipe Ostermundigen,  ditë më parë zhvilloi edhe një aktivitet të dyfishtë në ambientet e Ambasadës...

Takimi i mësuesve të Diasporës

Takimi i mësuesve të Diasporës 22 Qershor 2021, Tiranë Aktiviteti organizohet nga Qendra e Botimeve për Diasporën me mbështetjen e Ministrit të Shteit për Diasporën, si dhe...

Nxënësit shkëlqyen në konkursin e Shkollave Shqipe “Shkolla Shqipe Zvicër 2021”

... Nuk ka kënaqësi më të madhe se të shohësh gjithë ata nxënës të pesëdhjetë shkollave shqipe në Zvicër të shoqëruar nga prindërit, të...