1.6 C
Zurich
Saturday, December 3, 2022

Edhe në Festën e Abetares, mësuesja Ida Jashari reflektoi admirim dhe dritë

  Në saje të punës vetëmohuese të kësaj mësuese dhe të kolegëve e kolegëve si kjo, ka gjasa të besojmë se gjuha jonë në mërgatë...

Isuf Ismaili: Ambasada e Shqipërisë për 7 Marsin organizoi një takim mbresëlënës në Cyrih

Isuf Ismaili 7 Marsi, një festë që na bashkon në shërbim të mësimit shqip Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Zvicër, organizoi një takim festiv me...

Isuf Ismaili: Takim virtual e festiv për Ditën e Mësuesit, 7 Marsin

Harmonia festive e për 7 Marsin, Ditën e Mësuesit, Festën e Shkollës Shqipe, i mblodhi mësimdhënësit, drejtuesit e organizatorët e shkollave shqipe në mërgatë. Më,...

“Shkolla Shqipe” – Zvicër – Njoftim për Aplikim

Për inkuadrimin e mësuesve të rinj në procesin e mësimdhënies të gjuhës shqipe Të nderuar kolegë/e, Nisur nga fakti i kërkesave në rritje për hapjen e...

Doli numri tetë i revistës „Bashkimi“ në Uster të Zvicrës

Festat e  fund-vitit sollën edhe numrin tetë të revistës “Bashkimi” në Uster të Zvicrës, e cila dëshmon edhe njëherë angazhimin e anëtarëve të kësaj...

KKAD PËRSHËNDET MARRËVESHJEN  SHQIPËRI –  KOSOVË PËR ABETAREN E BËRBASHKËT

Më 22.12.2021 Këshilli Koordinues i Arsimtarëve në Diasporë-KKAD, miratimin dhe nënshkrimin e marrëveshjes së dy Ministreve; të Ministres së Arsimit, Sportit dhe Rinisë të Republikës...