1.8 C
Zurich
Thursday, December 9, 2021

Libri “Legjendat e futbollit” sot promovohet edhe në Prishtinë

Sot ( më 17 Prill 2019) në Bibliotekën Kombëtare “Pjetër Bogdani” në Prishtinë promovohet libri i autores Hava Kurti Krasniqi, “Legjendat e futbollit” ,...

Sot në ditëlindjen e Naimit, si e pash shtëpinë vëllezërve Frashëri ?!

Pikërisht sot ishte ditëlindja Bilbilit të gjuhës shqipe, Naim Frashërit (Frashër, 25 maj 1846), ndaj edhe me këtë rast kur kemi  veprën madhore të...

Shfaqje e shkëlqyer në garat e nxënësve shqiptarë në Zvicër

  Isuf Ismaili Arsimi dhe edukimi i nxënësve shqiptarë në frymën e jetësisë shqiptare me brumin kulturor e shpirtëror të kësaj jetësie,  është jo vetëm i...

Thirrje e Lidhjes së Krijuesve Shqiptarë në Mërgatë për ti dalë ndihmë Atdheut në...

Kryetari i LKSHM, Musa Jupolli i bëri një thirrje krijuesve tanë në mërgatë që në situatën, kur po përballet mbarë bota me pandeminë, ti...

Nga 22 qershor 2020 – Abetare Online për fëmijë  

Gjuha jonë e bukur shqipe duhet të flitet në të gjithë botën, veçanërisht në shtëpitë e shqiptarëve!, shkruan Lincoln Center Shkodër Më në fund...

Blerim Rrecaj: poezi nga cikli “Me sy kah fëmijëria”

Pika shiu Në livadhin e fëmijë(ri)nisë Pika shiu bien mbi brymë... Ditë shi-mjegulle Je në mes të rrugëve Nuk e di ku je Për një kohë të shkurtër E gjen rrugën Përhirtësi...
Data protection
, Owner: (Registered business address: Germany), processes personal data only to the extent strictly necessary for the operation of this website. All details in the privacy policy.
Data protection
, Owner: (Registered business address: Germany), processes personal data only to the extent strictly necessary for the operation of this website. All details in the privacy policy.