Në Cyrih mirëpritet vepra më e re e autorit Agim Sylejmani

Të premten e kaluar, më 23 Mars 2018, në njërën nga sallat e Shkollës Benedict të Cyrihut u bë promovimi i librit "Rrëfime nga...

Valltarët e “Shotës” përcjellin mësuesin e tyre me kaba të Laver Bariut

Një nga vallet që më me kënaqësi e luante artisti Agron Bajrami ishte ajo që të përcillet me një kaba të Laver Baruit. Amaneti...

NË ZVICËR MBAHET TUBIM PËRKUJTIMOR PËR AGRON BAJRAMIN

Shkolla Shqiptare e Vallëzimit „Shota“ në Zvicër, më 6 prill 2018, në orën 19.00 në Hotel Zentrum Töss, Zürcherstrasse 106, 8406 Winterthur,  organizon tubim...

Guri i Bardhë i Matit, jeton edhe sot me gjurmët e Skënderbeut e Pjetër...

Të ngjitesh në fshatin pas shtatë bjeshkëve, qe në shekullin e XV renditej pas Shkodrës e Prizrenit, duhet shtegtuar përmes një kalldrëmi 500 e...

Heroi ynë Kombëtar, Gjergj Kastrioti Skënderbeu, simboli i identitetit kombëtar shqiptar dhe shtetëror përkujtohet...

Nga Irfan Musmurati, Gjenevë 6 Maj 2018 Vëllezër dhe motra, mysafir dhe ju të gjithë pjesëmarrës të nderuar !   Kam nderin dhe privilegjin të ju përshëndes në...

“Ringjallja e Agimit” në Kreuzlingen, një realizim simpatik skenik

Shfaqje në organizim të Qendrës Shqiptare për Kulturë dhe Integrim, në regji e skenografi të Mehmet Kajtazit, me aktorë Sihana Ziberi e Remzije Kajtazi...