MËRGIMI SI FRYMËZIM POETIK DHE ZHGËNJIM JETËSOR

(Për poezitë e Adem F. Gashit, të përmbledhura në vëllimin “Oshtimë përmallimi”) Shkruan: Gani BAJRAMI Pas vëllimit të parë me poezi “Loti i ndrydhur”, si dhe...

KOSOVA PO PËRMBYLL VITIN MË SFIDUES QË NGA ÇLIRIMI

Vitin 2020 Kosova e filloi me një qeveri në detyrë, e cila u pasua nga një qeveri që mbeti në detyrë pa i bërë...