-2.3 C
Zurich
Wednesday, February 8, 2023

Hora e Arbëreshëvet, gëzuar 533 vjetorin e ditëlindjes!

Pikërisht sot është 533 vjetori i themelimit të qytezës Hora e Arbëreshëvet (Piana degli Albanesi, themeluar më 30 gusht të vitit 1488, të cilën...

Një mbrëmje libri, kur shpirtrat tanë ishin si dhjetëra ylber

(Përshtypjet e Zonjës Ornela Radovicka nga ceremonia e librit “Arbëreshët fotosintezë e shpirtit tim” të Rexhep Rifatit) I nderuar Mik Rexhepi. Në rradhë të parë Ju...

Festivali LensFest Kosovo u përmbyll me shumë sukses në qytetin e Ferizajt

Për tri ditë me radhë në Ferizaj, sa zgjati edicioni i dytë i këtij manifestimi të fotografisë,  që e ndoqën mbi 30 pjesëmarrës të...

Afrim Nevzadi – fotografi i javës në Zürich

Javën që shkoi portali www.hellozurich.ch organizoi një garë për «fotografinë e javës» për qytetin e Zürich-ut. Në mesin e shumë pjesëmarrësve ishte edhe Fotografi...

Ekspozita garuese e fotografisë SPC Photo Award në Cyrih

Ejani dhe shijoni vlerat e fotografisë artistike të ekspozuara. Takoni autorët e fotografive dhe bisedoni me ta në një ambient të këndshëm! Ju keni mundësinë...