-2.3 C
Zurich
Wednesday, February 8, 2023

UNIA – Tetë vite diskriminim morën fund

Komunikatë për media e sindikatës Unia Bere, 21 mars 2018 Marrëveshja e re për Sigurimet Shoqërore me Kosovën Tetë vite diskriminim morën fund Në mbledhjen e sotme...

Shoqata “Feniks” inauguroi edhe dy shtëpi të reja, donacion i ELI-AB-it Ferizajas

Ndërmarrja tregtare private ELI-AB në Ferizaj e Basri Sopës me vëllezër, sot për të saten herë me donacionet e saja ngriti edhe dy shtëpi...

Pyetje e përgjigje nga bota e punës në Zvicër

Divorci: A ka të drejtë arka e papunësisë që të transferojë paratë e mirëmbajtjes direkt ish-gruas? Unë jam i papunë dhe në mes të divorcit....

Cmimet e naftës po pësojnë uljen më të madhe të cmimeve

Tensioned e javës së kaluar në mes të SHBA-së dhe Kinës, ka shkaktuar fillimin e javës së tregtimit me uljen më të madhe të...

Defektet e zgjedhjeve të fundit në Kosovë kërkojnë reformë

Parregullsitë e evidentuara në procesin e zgjedhjeve parlamentare të 6 tetorit, që u shfaqën sidomos gjatë fazës së numërimit të votave, pasuar nga problemet...