Shitja me pakicë në Zvicër – broshura informative

Informata praktike për personelin shitës «Të drejtat e mija në sektorin e shitjes me pakicë» titullohet broshura e re e sindikatës Unia për personelin shitës....

Rinia e sindikatës Unia: Më shumë mbrojtje për shegertët!

Në fund të qershorit u prezantua raporti i ri i shegertëve. Anketa tregon: shumë shegertë bëjnë orë të tepërta ilegale dhe mungesa e pjesërishme...

Vazhdon dumpingu në paga në Zvicër

Përgaditi dhe përpunoi: O. Osmani Në fillim të qershorit u zbulua një rast i madh i dumpingut në paga: 28 punëtorë fasadash polak nga një...

Fondi pensional: Kapital ose pension?

Shumë shqiptarë dhe jo shqiptarë vijnë para kohës së pensionit në zyrën time dhe me pyesin se cili variant është më mirë, tërheqja kapitalit...

Intervista me Sokol Olldashin, ish- ministër i punëve publike, transportit dhe telekomunikacionit

Më 29 shtator 2008 në Forumin Ekonomik Shqiptar, të mbajtur në Zvicër mori pjesë edhe Ministri i atëhershëm i Punëve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit,...