14.3 C
Zurich
Sunday, August 14, 2022

Intervista me Sokol Olldashin, ish- ministër i punëve publike, transportit dhe telekomunikacionit

Më 29 shtator 2008 në Forumin Ekonomik Shqiptar, të mbajtur në Zvicër mori pjesë edhe Ministri i atëhershëm i Punëve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit,...