5.1 C
Zurich
Tuesday, January 25, 2022

Pyetje dhe përgjigje nga bota e punës në Zvicër

Zbritjet nga paga: Si mund ta di nëse shefi i ka përcjellë ato më tej? Ka kohë që punëdhënësi im financiarisht nuk i ka punët...

Defektet e zgjedhjeve të fundit në Kosovë kërkojnë reformë

Parregullsitë e evidentuara në procesin e zgjedhjeve parlamentare të 6 tetorit, që u shfaqën sidomos gjatë fazës së numërimit të votave, pasuar nga problemet...