10.8 C
Zurich
Wednesday, September 28, 2022

Pyetje përgjigje nga bota e punës në Zvicër

Monitorim i orarit të punës me video: A mund ta bëjë shefi im këtë? Wossen Aregay nga shërbimi orari i punës përgjigjet në pyetjet nga...

Fond zviceran për kompensim dhe shërbimi i kujdesit për viktimat e asbestit

Përkrahja për viktimat e asbestit dhe familjarët e tyre Që nga vera e vitit 2017, Fondi për kompensim të viktimave të asbestit (EFA) dhe familjarët...

Nevojitet kushte më të mira pune, për të mënjanuar keqpërdorimet për punonjësit temporal

Bisedime për ripërtëritjen e KKP për personel të huazuar në Zvicër  Puna temporale është duke marshuar. Në shumë ndërmarrje personeli temporal është i punësuar me...

Pyetje e përgjigje nga bota e punës në Zvicër

Shkarkim nga puna me 61 vjet: Lajmërim i menjëhershëm tek arka e papunësisë? Regula Dick nga arka e papunësisë së Unia-s përgjigjet në pyetjet...

Bota e punës dhe digjitalizimi

Unia dëshiron një digjitalizim social Robotët, inteligjenca artificiale, printerët 3D dhe platformat online: Teknologjitë digjitale janë shumë mbresëlënëse, por shkaktojnë edhe frikë. Sindikata Unia tregon...

SIEG FÜR DEN LINKEN BEWEGUNG SÜDOSTEUROPAS – VETËVENDOSJE

Lëvizja Vetëvendosje! (Bewegung für Selbstbestimmung) gilt nach der vorgezogene Parlamentswahlen Kosovas am 11.06.2017 als stärkste politischer Kraft des Landes. Sie setzt sich u.a. für...