-2.3 C
Zurich
Wednesday, February 8, 2023

Sindikalisti Hilmi Gashi drejtues i ri i migracionit në sindikatën Unia

Unia është sindikata më e madhe dhe më e fuqishme e Zvicrës. Ajo njëherazi është edhe organizata më e madhe emigrantëve në Zvicër dhe...

Mërgimtarët nga Zvicra e Gjermania përmes “Feniksit”  bëjnë me shtëpi familjen 10 anëtarëshe 

Vetëm për një dekadë Shoqata bamirëse “Feniks” nga Ferizaj, në krye me Milaim Jasharin beri një mrekulli të vërtetë: realizoi një projekt gjigant prej...

BSPK zotohet për angazhim dhe bashkëpunim sindikalist

Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës përmbylli fazën e zgjedhjeve. Së fundi me 28 tetor 2017 në ambientin e Hotel Grandit në Prishtinë...

Seminar në Cyrih, drejtuar nga ekspertë shqiptarë, për përgatitje të lidershipit

Drejtuesit e seminarit Prof. Dr. Fadil Çitaku  Ph.D. nga Akademia e Shkencave të Lidershipit në Zvicër dhe profesoresha Mirela Sula, psikologe që përfaqëson Global...

Prezantimi i hapësirave publike te Prishtinës ne Bernë te Zvicrës

  Në sallën e mbushur përplot, kryesisht me arkitektë të moshave të sfondeve të ndryshme si dhe mysafirë të rastit, në “Kernforumhaus” të Bernës, të...

Solidarizim me protestën dhe kërkesat e punëtorëve të KEK-ut

Ne jemi me ju! 25 qershor 2019, Cyrih, Zvicër Të nderuar punëtorë të KEK-ut, I nderuar nënkryetar i Sindikatës së Re Korporata Energjetike e Kosovës, Nexhat Llumnica, Sindikalistët...