1.8 C
Zurich
Thursday, December 9, 2021

Vlerësimi kritik i Studimit “Diaspora si forcë shtytëse për zhvillim në Kosovë: mit apo...

Për shkak se tematika në fjalë nuk ka humbur nga aktualitetit dhe pasi që ajo edhe më tej është një ndër preokupimet kryesore shoqërore...

Zvicër: Nisma pezulluese e SVP/UDC merr një JO të qartë

28 shtator 2020, Zvicër Votuesit e Zvicrës refuzuan qartazi nismën pezulluese të SVP/UDC me një 61.7 % JO të votave. Në prag të votimeve ishin...

Union Invest AG në Zvicër, me aksionarë shqiptarë, sapo ka bërë bumin e parë

Ky organizim i 20 aksionarëve shqiptarë në Zvicër, ndonëse nuk ka më tepër se një vit nga themelimi, tash më në qarkullim ka rreth...

Dega e Zvicrës Qendrore e Rrjetit të BSHZ, shquhet me investime e ligjërime

  Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Zvicër- dega e Zvicrën Qendrore, degë kjo që nga muaji në muaj po forcohet dhe po e zgjeron aktivitetin e...

Ilaz Ilazi: Serbia nuk e ka dhënë asnjë cent në krijimin e Ujmanit

“Asnjë cent nuk e ka dhënë Serbia për ndërtimin e Liqenit të Ujmanit…45 milionë dollarë i ka siguruar Kosova nëpërmjet fondit të federatës, 45...

NJË VOTIM I 27 SHTATORIT NË ZVICËR, SI NJË TEST MADHOR I POLITIKËS NDAJ...

Lirim Begzati, CH-Neuchâtel, më 4 shtator 2020 Me votimin e radhës në Zvicër, më 27 shtator 2020, kërkohet t’i jepet fund marrëveshjes së qarkullimit të...