https://ofsp-coronavirus.ch/wp-content/uploads/2022/10/20220930_Merkblatt_ImpfungHerbst22_Informationen_sq.pdf

MË MIRË E MBROJTUR NË SHTATZËNI FALË VAKSINIMIT PËRTËRITËS

Enti Federal për Shëndetësi i Zvicrës (BAG/l’OFSP) nga vjeshta 2022, rekomandon një vaksinim përforcues për të gjithë njerëzit që janë veçanërisht në rrezik. Shtatzënat bëjnë...

Nesër në Bernhardzell, të St.Gallenit, promovimi i librit “Arbëreshët…”, të Rexhep Rifatit

Shoqata Shqiptare “Sharri Switzerland”, që drejtohet nga Nagip Mehmeti, nesër më 6 Nëntor 2022 në ora 14, në Lee 5551, 9354 Bernhardzell, kantoni St.Gallen,...

Ftesë – Promovimi i librit kushtuar veprimtarit atdhetar Skënder Ibishi

Ftesë Promovimi i librit kushtuar veprimtarit atdhetar Skënder Ibishi Ftoheni të merrni pjesë në promovimin e monografisë “Skënder Ibishi - Liria nuk ka çmim” të autorit...

Shqiponja Isufi: “Në vlugun e përgatitjes së doktoraturës, gjyshërit i vizitova gjashtë herë në...

Sot kur të gjithë bashkëndjejmë me ndarjen nga mesi ynë të shkencëtares së shquar, Shqiponja Isufi, në pamundësi që të marr pjesë në të...

Çifti Kallaba pritet nga Antonio Bellusci me flamurin e Kosovës

Këto ditë kolegu im Xhevdet Kallaba është në realizim të një vizite në Kalabri. Këtu po shkëpusim pjesë nga vizita e tij në ndalesën...

Filmi “Nëna Terezë dhe Unë” promovohet edhe në Zvicër (Zürich)

Më 24.10.2022 në objektin e Kino Le Paris në Zürich të Zvicrës u bë promovimi i filmit “Nëna Terezë dhe Unë”, një produkcion zvicerian-...