“Tearca” e Zvicrës, kultivuese e denjë e vlerave kulturore e humanitare

Me nismat kardiologut të famshëm, Doc. Dr. Omer Xhemailit dhe mbështetjen e bashkëvendëseve në Zvicër,  shoqata ka tubuar mbi 80 mijë franga për të...

Me Petanin Kroacia e para

Sylejman Morina Kuvendi i qytetit Zarës çdo vit ndanë mirënjohje publike për arritje e të jashtëzakonshme në lëmi të ndryshme,të individëve institucioneve që ndikojnë në...