13.7 C
Zurich
Monday, September 26, 2022

AGIMI DHE BRUNO JANË GJALLË, I NDERUARI IBRAHIM ÇAVOLLI

Më 26 janar të këtij viti, në Curih , me rastin e përurimit të librit të Agim Sylejmanit  “REXHEP MALAJ zjarr lufte që nuk shuhet” u...

Masakra në lokalin “Panda” në Pejë kishte ndodhur me 14 dhjetor 1998.

Komunikatë për shtyp  Ambasada jone u ka dërguar përfaqësive diplomatike në Zvicër si dhe Departamentit Federal për Punë të Jashtme artikujt e fundit (në gjuhen...

Vepër që ilustron në mënyrë të shkëlqyer diversitetin dhe vitalitetin e komunitetit shqiptar në...

Vepër që ilustron në mënyrë të shkëlqyer diversitetin dhe vitalitetin e komunitetit shqiptar në Zvicër - vlerësoi ish-kryetari i Parlamentit të Zvicrës,  Doktor,  Victor...

Dhjetë vjet rritje sasiore e cilësore të ansamblit “Arbëresha” në Zvicër

 Në Sirnach, në praninë e përfaqësueseve të shoqërive simotra, si dhe mysafirëve nga Kosova e mërgata, u shënua rrita e kësaj trupe të respektuar...

Në Cyrih promovohet monografia “Rexhep Malaj – zjarr lufte që nuk shuhet”

Më 26 janar 2014 do të bëhet promovimi i monografisë "Rexhep Malaj - zjarr lufte që nuk shuhet" në lokalet e Grupit të Sindikalistëve...

Promovohet libri “Në hap me Rugovën”, i autorit Adnan Merovci

Dega e LDK-së në Zvicër në kuadër të shënimit të 8-vjetorit të vdekjes së Presidentit Dr. Ibrahim Rugova promovon edhe librin “Në hap me...