Faruk Osmani u zgjodh në Kryesinë Qendrore të sindikatës Unia

Konferenca për migracion e sindikatës Unia të Zvicrës e datës 16 maj 2015 në Bernë Të shtunën, më 16 maj 2015 u mbajt Konferenca vjetore...

Letër e hapur të Kuvendit të Shqiptarëve të Zvicrës për Ministrinë e Diasporës

I nderuar z. Ministër MURATI, Kam nderin, si kryetar i Kuvendit të Shqiptarëve të Zvicrës (KSHZ), i cili është themeluar, më 29.05.2011, dhe ndër priroritete...

1 maji 2015 në Zvicër – Drejtësi sociale në vend të përjashtimit!

Për kushte të mira pune dhe shpërndarje të drejtë të pasurisë iu është dashur të luftojnë qe shumë kohë punëmarrësve. Edhe 125 vjet pas...

FTESË

Të nderuar përfaqësues diplomatik, Të nderuar përfaqësues të mjeteve të informimit, Të nderuar bashkatdhetarë  Shkolla Shqipe e Mësimit Plotësues në kantonin Vaud, për nder të festave kombëtare...

Kongresi i parë i migranteve/ëve dhe njerëzve me sfond migracioni në Zvicër

Ftohen për të marrë pjesë pesonat e angazhuat në çështjet e migracionit e posaçërisht shoqatat e organizatat aktive të migrantëve, pra edhe ato shqiptare,...

Pyetje dhe përgjigje nga bota e punës në Zvicër

Dëme në automjet: A duhet të paguajmë ne? Për të drekuar unë bashkë me një koleg pune morëm automjetin e Firmës për të shkuar deri...