25.2 C
Zurich
Saturday, August 13, 2022

Shpërblehen 12 ansamble muzikore dhe 3 ansamble skenike

Pasvdekjes , me një libër do të nderohet edhe familja e Lulzim Saliqunit, valltarit të shkëlqyeshëm dhe ish kryetarit të Ansamblit “Arbëresha” Ato që i...

Pas Prishtinës edhe në Lozanë u promovua libri biografik i Mehmet Kajtazit

Në kuadër të aktivitetit tejet inteziv, Shoqata e Krijuesve Shqiptarë në Zvicër, më 16 nëntor 2013, në Restorani Al Grotto, Ecublens VD,  organizoi promovimin...

“Këtu jam për t’i luftuar armiqtë“, promovohet në Vjenë

“Këtu jam për t’i luftuar armiqtë”, monografi për dëshmorin e kombit Xhemajl Fetahaj, i cili ra heroikisht në luftë për lirinë e Kosovës, ka...

Shoqata „Parandalo” përmbylli me sukses ciklin prej disa ligjëratash

Në kuadër të ciklit të ligjëratave,  më 23 nëntor 2013 në GZ Oerlikon të Cyrihut u zhvillua ligjëratën e katërt me temën: «Cilat dukuri...

Festë për nder të 101 vjetorit të festës së Flamurit

Më 24 nëntor 2013 , shoqata e shqiptarëve të Nionit me rrethin organizon festën e madhe për nderë të 101 vjetorit të pavarësisë së...

Promovohet monografia „Mësimi shqip në Austri“

Dr.Sabri Kiqmari, “Monografi e cila na solli një dokument të mirë si ringjallje e gjithë asaj përpjekje për hapjen e mësimit shqip të veprimtarëve...