-2.7 C
Zurich
Friday, January 21, 2022

Deni Hoxha diplomohet në Universitetin numër 1 në botë- Universitetin e Harvardit

Fëmija që migroi si 10 vjeçar nga Shqipëria në Shtetet e Bashkuara, javën e kaluar bëhet studenti i parë i gjeneratës së tij i...

Active Albanians: Platforma që bashkon shqiptarët

Përgatiti E.B. dhe Marsela Bregu Organizata "Active Albanians" (Shqiptarët Aktiv) u themelua në shtator 2018 në Los Anxhelos, Kaliforni, nga Marsel Alickolli dhe Mario Ismaili....