-2.7 C
Zurich
Friday, January 21, 2022

Legjenda e Urës së Shenjt

Lexuar nga Flora Berisha Përpiluar nga Dashurije dhe Xhevat Hasani Legjenda thotë se kishin qenë dikur e një kohë tre vëllezër që ia kishin mësy ndërtimit...