7.2 C
Zurich
Thursday, February 29, 2024

Vaçe Zelës iu dhurua libri “Shqiptarët e Zvicrës -1001 pamje”

Ikonës së muzikës së lehtë shqiptare, që gjendet për shërim në një spital të Bazelit iu dorëzua ky libër monografik, ku artistja jonë brilante...

Ekspozitë e pavarur e Emrush Xhemajlit në Wallliselen të Cyrihut

“Unë kam pikturuar në kohën e fëmijërisë dhe në gjitha kohërat edhe pse jam marr me tjera punë, të politikës, madje edhe në luftë...

Falënderim publik për pjesëmarrje në promovimin e librit „Shqiptarët e Zvicrës- 1001 pamje“

Përmes këtij albumi prej disa fotosh dua tu shprehi falënderimin të gjithë atyre që morën pjesë në promovimin e librit tim¸„Shqiptarët e Zvicrës- 1001...

Në Zentrum Töss të Winterthurit sot prezantohet libri: :”Shqiptarët e Zvicrës- 1001 pamje”

Cyrih, 1 dhjetor - Sot në ora 16 në Zentrum Töss, Züricherstrasse106, 84 Winterthur, në kuadër të Kremtimit të Ditës së Flamurit,që organizohet nga...

Shoqata „Parandalo” përmbylli me sukses ciklin prej disa ligjëratash

Në kuadër të ciklit të ligjëratave,  më 23 nëntor 2013 në GZ Oerlikon të Cyrihut u zhvillua ligjëratën e katërt me temën: «Cilat dukuri...

Në 105-vjetorin e abëcësë së shqipes – GJUHË E BASHKUAR E POPULLIT TË NDARË

Në vitin 1908, në kohën kur shqiptarët po bënin përgatitjet e fundit për t’i dëbuar taboret e Azisë nga trojet shqiptare, në një qytet...