Ndarje e dhembshme e krenare nga akademikët tanë eminentë

Në këtë mbrëmje të 2 shtatorit, na erdhi edhe një lajm i hidhur nga Kosova: ndërroi jetë akademik Pajazit Nushi. Dhembja bëhet edhe më...

Akademi kushtuar zëvendësministrit të Ministrisë së Mbrojtjes së Kosovës

Figura e Agim Mehmetit, i cili vdiq më 3 gusht, u vlerësua lartë në një tubim të mbajtur në Shliren të Cyrihut, ku morën...

Shqipëria, me gjithë mangësitë, tërheq shqiptarë dhe të huaj

Brenda një javë si ekip i portalit prointegra të Zvicrës, vizituam mbi 20 lokalitete të ndryshme, si dhe shumë monumente kulturore- historike apo turistike,...

FATON TOPALLI I DIASPORËS SË ZVICRËS DEPUTETI MË AKTIV NË KUVENDIN E KOSOVËS

Siç njoftojnë mediet në Kosovë duke u thirrur në raportin 7 mujor të KDI-së rreth punës së Kuvendit të Republikës së Kosovës, deputeti i...

Në vizitë Shkodrës, kësaj perlë të kulturës shqiptare

Pasi që Shkodra njihet si kryeqendër tradicional i kulturës shqiptare, por edhe si vendlindje e shumë kolosëve të kulturës sonë, në ditën e dytë...

Ekipi i portalit prointegra.ch në një udhëtim nëpër Shqipëri

Qëllimi udhëtimi është që të fotografoi lokalitetet, dhe monumentet kulturore-historike dhe ambientet turistike për ti njohur nga afër lexuesit e tij me bukuritë e...