-2.3 C
Zurich
Wednesday, February 8, 2023

PO për arkën shëndetësore publike

Votimet federale në Zvicër, më 28 shtator 2014 Në fund të shtatorit do të votohet për Arkën publike Shëndetësore. Unioni i Sindikatave Zvicerane dhe shoqatat...

Qifti Leka edhe nga Gjeneva dërgon mesazhe atdhedashurie

Profesor Astrit Leka, në prag të 90-tave dhe e shoqja, Emineja në të 83-tatë, me nga disa diploma fakulteti, bënë shumë që figurat tona...

Një libër që bashkon jetë kombesh

(Duke shfletuar librin e Rexhep Rifatit “Shqiptarët në Zvicër 1001 pamje” ) Nga Namik Selmani, shkrimtar Në atë takim me të paktën 100 poetë të...

Xhela Abazi – Gjithmonë i përkushtuar në punë

Nga Elife Kurteshi Xhela nuk po ndalet. Si në Kosovë ashtu edhe në diasporë po i kalon ditët e verës. Janë angazhimet e tij të...

Në Friburg përkujtohen kryekaçakët e Kaçanikut

Bashkatdhetarët në Friburg me pietet, në 65 vjetorin e vrasjes, përkujtuan figurat e udhëheqësve të çetave kaçake për çlirim dhe bashkim kombëtar: Avdyl Dura...

Me shqiptarët e Amerikës – RINA AKTORE E JURISTE

Ndërsa që motra e saj e madhe, Nora ka diplomuar në të njëjtin universitet tre vjet më parë, në Shkencat Politike, ndërsa motra tjetër,...