-2.3 C
Zurich
Wednesday, February 8, 2023

Reagim i Kuvendit të Shqipëtarëve të Zvicrës ndaj Intervistës së Marco von Ah, zëdhënës...

KUVENDI I SHQIPTARËVE TE ZVICRËS RAT DER ALBANER DER SCHWEIZ ASSEMBÉE DES ALBANAIS DE SUISE ASSEMBLEA DEGLI ALBANESI DI SVIZZERA Reagim i Kuvendit të Shqipëtarëve të Zvicrës ndaj...

EKSPOZITË ME FOTOGRAFI TË NËNËS TEREZE

Në kryeqytetin Feniks të Arizonës (SHBA) Përvjetori i sivjetshëm i njëmbëdhjetë i lumturimit të Nënës Tereze, në kryeqytetin e Arizonës, Feniks u shënua me një...

Barakat, ksenofobia dhe fëmijët e fshehur

Intervista Më 7 nëntor Unia organizon një seminar ditor dhe një ekspozitë, e cila duhet të na e kujtojë statusin e sezonierëve. Këtë status dëshiron...

Të drejtat sindikaliste në Zvicër, e drejta e qasjes

E drejta e qasjes së sindikatave Ndodhë përsëri e përsëri: Sindikalistët paditen për dhunimin e qetësisë shtëpiake, pasi që me punëmarrësit bisedojnë në vendet...

Pyetje dhe përgjigje nga bota e punës në Zvicër

Zbritjet nga paga: Si mund ta di nëse shefi i ka përcjellë ato më tej? Ka kohë që punëdhënësi im financiarisht nuk i ka punët...

Zgjedhjet federale, më 30 nëntor 2014 – JO tatimit paushall

Iniciativa popullore „Mjaft me privilegjet tatimore për milionerët“ kërkon anulimin e tatimit të padrejtë gjithëpërfshirës për miliarderët dhe milionerët e huaj. Ky trajtim i...