-2.3 C
Zurich
Wednesday, February 8, 2023

Situata në Kosovë preokupim i sindikalistëve shqiptar në Zvicër

Delegatët nga radha e sindikalistëve shqiptar në kuadër të sindikatës Unia në Zvicër në tubimin e fundit të Komisionit për Migracion të Unia-s iniciuan...

Një 17 SHKURT tjetër – Një datë me ambicje ende të papërfunduara

Skender Ibishi, Prishtinë, më 16 shkurt 2015 Lëvizja jonë për barazi, pavarësi e liri kombëtare e shoqërore, ashtu sikur edhe çdo lëvizje tjetër e ngjashme...

Qendra e Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Zvicër

Komunikatë për media Qendra e Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Zvicër dënon fuqishëm dhunën policore dhe shtetërore ndaj protestuesve gjatë protestës që u mbajt me 27 janar...

Kongresi i parë i migranteve/ëve dhe njerëzve me sfond migracioni në Zvicër

Ftohen për të marrë pjesë pesonat e angazhuat në çështjet e migracionit e posaçërisht shoqatat e organizatat aktive të migrantëve, pra edhe ato shqiptare,...

Pyetje dhe përgjigje nga bota e punës në Zvicër

Dëme në automjet: A duhet të paguajmë ne? Për të drekuar unë bashkë me një koleg pune morëm automjetin e Firmës për të shkuar deri...

Një dekadë suksesi në shërbim të punonjësve në Zvicër

Bernë, 6 dhjetor 2014 Sindikata Unia është një histori suksesi. Ajo sot është sindikata më e madhe dhe më e fuqishme e Zvicrës. Për shumkënd...