11.7 C
Zurich
Tuesday, September 27, 2022

Test für eine junge Demokratie

Eine linksoppositionelle Bewegung hat bei den Wahlen in ganz Kosova versucht, lokale Mandate zu erobern. Der Spitzenkandidat in Ferizaj: Faton Topalli, der nach seiner...

“Shota” pioniere dhe bartëse e kulturës shqiptare në Zvicër

Në rrugëtimin 20 vjeçar, në saje të angazhimit të pashoq të qiftit Agron e Lirie Bajrami, grupi artistik arriti të shndërrohet në një shkollë...

Vetëvendosje – Ferizaj

  Jehona e mbështetjes së miqëve Zviceranë kandidaturë së Faton Topallit për Kryetar të Komunës së Ferizajt.

Ansambli “Gëzuar” përfaqëson Kosovën në Festivalin e Gjenevës

Në hapje të festivalit, pjesëmarrësit  e 11 vendeve do ti përshëndes ambasadori i Kosovës në Zvicër, Naim Malaj. Nga sot më 1 dhe deri më...

Ambasadori i RSH Mehmet Elezi përfundon misionin në Zvicër

  Ambasadori i Republikës së Shqipërisë Mehmet Elezi me 17 Nëntor 2013 përfundon misionin si ambasador në Konfederatën Zvicerane e në Principatën e Liechtensteinit dhe...

Tri promovime librash në tri qytete të Zvicrës

Promovimi i veprave "Poezi dhe dy monodrama", "Vargu magjik", "Ankthi i arte" dhe "Udhët e yjeve" të autorit të mirënjohur Lebit Murtishi. (Referues: Zeke...