„E duan“ Lëvizjen Vetëvendosje „me parime“, por pa pushtet

Lëvizja Vetëvendosje, jo tre muajt e fundit, por për vite me radhë ka deklaruar se në parim është për bisedime me Serbinë, por jo...

JO Ecopop-it: Mjaft me politikë ksenofobe

Votimet federale në Zvicër , 30 nëntor 2014 Më 30 nëntor2014 në Zvicër përsëri do të votohet mbi një iniciativë ksenofobe . Iniciativa popullore...

Shitja me pakicë në Zvicër – broshura informative

Informata praktike për personelin shitës «Të drejtat e mija në sektorin e shitjes me pakicë» titullohet broshura e re e sindikatës Unia për personelin shitës....

Rinia e sindikatës Unia: Më shumë mbrojtje për shegertët!

Në fund të qershorit u prezantua raporti i ri i shegertëve. Anketa tregon: shumë shegertë bëjnë orë të tepërta ilegale dhe mungesa e pjesërishme...

PO për arkën shëndetësore publike

Votimet federale në Zvicër, më 28 shtator 2014 Në fund të shtatorit do të votohet për Arkën publike Shëndetësore. Unioni i Sindikatave Zvicerane dhe shoqatat...

Qifti Leka edhe nga Gjeneva dërgon mesazhe atdhedashurie

Profesor Astrit Leka, në prag të 90-tave dhe e shoqja, Emineja në të 83-tatë, me nga disa diploma fakulteti, bënë shumë që figurat tona...