-2.3 C
Zurich
Wednesday, February 8, 2023

Rritje e vazhdueshme e studentëve shqiptarë në Universitetin e Bernës

Sipas kryetarës së Shoqatës, Emsale Selmani tash ka rreth 150 studentë shqiptarë në këtë unversitet dhe sipas përqindjes gjysma janë femra e që kjo...

Në Cyrih: dy ditë aktivitete në nderim të jubileut të Adem Demaçit

Më 21 e 22 shkurt, në kuadër të 80 vjetorit të lindjes, krahas simpoziumit që trajtoi një varg temash nga jeta dhe vepra prej...

Elina Duni e Analies Schneler ngritën në këmbë publikun në Schliren të Cyrihut

Këngëtarja e shquar e xhazit, Elina Duni, që ishte ylli i manifestimi qëndror në ZVicër kushtuar në 8 - vjetorit të shtetësisë së Kosovës,...

Kosova ende ka nevojë për mbështetjen e vendeve mike

Kosova ende ka nevojë për mbështetjen e vendeve mike - theksoi i Ngarkuari me Punë i Republikës së Kosovës në Zvicër, Mustafë Xhemaili, në pritjen e...

“Trojet” e “Rinia” vallëzuan e kënduan së bashku në Winterthur

Me të intonuar të hymnit kombëtar e shtetëror, në skenë njëri pas tjetrit defiluan vallëtarët e dy grupeve artistike, të dy grupmoshave, duke i...

Simpozium – ADEM DEMAÇI – URA MBI TË CILËN KALON LIRIA E KOSOVËS

FONDI „NDERI I KOMBIT - ADEM DEMAÇI“ SIMPOZIUM ADEM DEMAÇI - URA MBI TË CILËN KALON LIRIA E KOSOVËS Zürich, 21 shkurt 2016 VOLKSHAUS Stauffacherstrasse 60 / 8004 Zürich Për...