13.4 C
Zurich
Monday, September 26, 2022

AGIMI DHE BRUNO JANË GJALLË, I NDERUARI IBRAHIM ÇAVOLLI

Më 26 janar të këtij viti, në Curih , me rastin e përurimit të librit të Agim Sylejmanit  “REXHEP MALAJ zjarr lufte që nuk shuhet” u...

Fondi pensional: Kapital ose pension?

Shumë shqiptarë dhe jo shqiptarë vijnë para kohës së pensionit në zyrën time dhe me pyesin se cili variant është më mirë, tërheqja kapitalit...

Një promovim i veçantë, i një libri dhe autori të veçantë

Me këto fjalë e filloi vlerësimin e tij docenti i pavarur, autor i disa veprave, letrare, Mahir Mustafa, për librin “Shqiptarët në Zvicër- 100...

GAV-Service.ch: Instrument në luftë kundër kushteve të këqija të punës

Faqja e internetit www.gav-service.ch, e cila është realizuar nga sindikata Unia, që nga fundi i vitit 2010 u ofron përdoruesve pa pagesë qasje në...

LAURA – PIKTORJA QË DO TË BËJË EMËR

Të krijosh sot, kur thuajse të gjitha artet janë degraduar, kur shundi e kiçi janë bërë modë pa të cilën nuk mund të merret...

Zvicra dhe ndryshimet në Sigurimet Shoqërore për vitin 2014

Pak ndryshime tek Sigurimet Shoqërore  Këtë vit ndryshimet kufizohen në rrafshin e kompensimin e premive dhe kontributet e Sigurimit në rast papunësie. Kontributet në Arkat e...