10.8 C
Zurich
Wednesday, September 28, 2022

Suksesi i një shkolle: bashkëpunimi i mirë i mësueses me prindër

Në prag festes së 7 Marsi- Ditës së mësuesit  vizitova një nga shkollat e dalluara në mërgatën shqiptare në Zvicër, Shkollën ,,Rüti” të Ostermundigenit...

Manifestim madhështor me program tejet masiv e cilësor

Në këtë manifestim të organizuar në Horgen të Cyrihut nga shoqatat kulturo-artistike dhe LAPSH-i , e  që mbështetej nga Ministria e Diasporës e në...

Shenjë e fuqishme për një Zvicër të hapur e solidare

Të shtunën me 1 mars rreth 12'000 persona demonstruan në sheshin federal të Bernës. Manifestimi është ftuar nga mbi 50 organizata. Në fjalimet e...

Përgënjeshtrim

Ambasada e Republikes se Kosovës ne Bernë konstaton me habi lajmin e çoroditur, të  botuar ne disa media,  se gjate vitit 2011 jane « keqpërdorur...

Për një Zvicër të hapur dhe solidare!

http://offen-und-solidarisch.ch/buendnis Pas aprovimit të “Iniciativës kundër imigrimit masiv” kërcënohen të përkeqësohen të drejtat e mbi 1.8 milion njerëzve pa pasaportë zvicerane. Ndërsa dihet mirë se...

Me 2 mars, në Horgen të Cyrihut, manifestimi qendrorë për 6 – vjetorin e...

Në këtë manifestim të organizuar nga shoqatat kulturo-artistike dhe LAPSH-i , që mbështetet nga Ministria e Diasporës së Republikës së Kosovës, marrin pjesë 16...