24.7 C
Zurich
Tuesday, May 17, 2022

Integras – Takim informativ për zgjedhjen e profesionit për prindër dhe të rinj në...

Offertë Shoqëruesit më të rëndësishëm për të rinjtë gjatë procesit të kërkimit të profesionit, janë prindërit e tyre. Këtë rrol mund ta përmbushni më mirë, nëse...

Në Gjenevë festival treditor me moton: “Për nder të Kosovës,homazh të parëve tanë”

Në hapje të manifestimit, përshëndetën ambasadori i Kosovës në Bernë, Naim Malaj dhe përfaqësuesja e Shqipërisë në misionin e OKB-së, Filloreta Kodra, ndërsa që...

PAVARESIA CUP 8 Dezember 2013

Liebe Fussballfreunde Wie immer um diese Jahreszeit laufen die Vorbereitungen für das alljährliche Hallenturnier, des FC ILIRIA SOLOTHURN auf Hochtouren. Geschenke für alle Teilnehmer, Tombola, Gewinnspiele,...

Mehr Mitsprache für MigrantInnen

Menschen, die in unserem Land leben und arbeiten, Steuern zahlen und in unsere Sozialversicherungen Beiträge zahlen, hier konsumieren sowie allen Pflichten wie die übrige...

“Schweizer unterstützen VV in Ferizaj”

Der Wahlkampagne der Bewegung für Selbstbestimmung (Lëvizja për Vetëvendosje!, kurz VV) in Ferizaj haben sich fünf Mitglieder der Alternativen Liste des Kantons Schaffhausen aus...

Është bukur të punosh për paqen

Në Sallën Unesco të Muzeut Historik Kombëtar u mbajtën zgjedhjet e reja për Këshillin e Lokal të Paqes për Tiranën. Kaluan dy vjet nga...