1.3 C
Zurich
Thursday, December 9, 2021

Flakaresh për migrantët në Zvicër: Aprovimi i iniciativës seleksionuese të SVP-së

9 shkurti 2014 u shënua si dite e zeze në politikën zvicerane të migracionit: Iniciativa seleksionuese e Partisë Popullore të Zvicrës (SVP) u aprovua...

Lamtumirë mikesha e madhe, Vaçe Zela !

Gjatë vizitës në familjes, për ti shpreh ngushëllime të bijës Irmes dhe bashkëshortit, Pjetër Rodiqit, pamë sesi trupi i Vaçes ishte i mbuluar me...

Me rastin e njëvjetorit të ndarjes nga ne të atdhetarit dhe veprimtarit Taip Zeka

Me rastin e një vjetorit të vdekjes të mikut tim të çmuar, Taip Zeka, të gjithë ne bashkë me familjarët e tij, bashkëveprimtarët dhe...

AGIMI DHE BRUNO JANË GJALLË, I NDERUARI IBRAHIM ÇAVOLLI

Më 26 janar të këtij viti, në Curih , me rastin e përurimit të librit të Agim Sylejmanit  “REXHEP MALAJ zjarr lufte që nuk shuhet” u...

Fondi pensional: Kapital ose pension?

Shumë shqiptarë dhe jo shqiptarë vijnë para kohës së pensionit në zyrën time dhe me pyesin se cili variant është më mirë, tërheqja kapitalit...

Një promovim i veçantë, i një libri dhe autori të veçantë

Me këto fjalë e filloi vlerësimin e tij docenti i pavarur, autor i disa veprave, letrare, Mahir Mustafa, për librin “Shqiptarët në Zvicër- 100...