“Bota rozë” e Afrim Nevzadit – përsëri top-fotograf i javës në Zürich, me 881 Likes në @cotedazurich

Një lagje e bukur buzë liqenit të Cyrihut, në objektivin e fotografit të portalit prointegra.ch, Afrim Nevzadit pushtoi zemrat qindra artdashësve nga qyteti i Cyrihut me rrethinë. Fotografinë redaksi e www.hellozurich.ch (@cotedazurich) e titulloi “Bota rozë e Afrim Nevzadit”.

Afrimi është shumë aktiv në rrjetet sociale dhe lexuesit mund ta ndjekin në Instagram

https://www.instagram.com/afrim_photography