«Münsterbrücke» nga Afrim Nevzadi –Top Foto e 3-të për vitit 2021

Münsterbrücke dhe bora e parë në Cyrih u votua si Top fotografia e 3-të më e mira e  viti 2021 në portalin www.hellozurich.ch.
Afrim Nevzadi me këtë motiv ishte kurorëzuar në vendin e parë në javën e 48 të këtij viti, po nga i njejti portal.
Falemnderit Afrim, suksesi juaj e nderon komunitetin tonë në Zvicër.
Afrimi është shumë aktiv në rrjetet sociale dhe lexuesit mund ta ndjekin në Instagram
https://www.instagram.com/afrim_photography